You are here

Ridestævner - tilmelding

Prøv at være med til stævne på en rideskolehest!

Prøv at ride alene på en bane - udfordringen at have banen for dig selv, og stoltheden når det lykkes!

Der er mange glæder ved at starte stævne. Din pony/hest skal ordnes fint. Du venter spændt på det bliver din tur sammen med dine ridekammerater og I deler oplevelsen bagefter.

Så er det selvfølgelig også en god anledning til at vise din familie, hvor dygtig du er blevet til at ride!

Hvordan tilmelder du dig rideskolestævne?

 • Spørg din faste ridelærer

  Før du tænker på at starte til et rideskolestævne, skal du tale med din faste ridelærer.
  I skal på forhånd have aftalt, hvilke heste du må vælge i lodtrækningen (gerne mindst 3 valgmuligheder), og have en idé om, hvilken klasse du ønsker at starte.

 • Reserver din hest

  For at reservere en hest, skal du dukke op på den annoncerede reservationsdato.

  Denne dato bliver annonceret på facebookgruppen ”Vallensbæk Rideskole er det bedste sted”, samt på stalddøren indtil rideskolestalden.

  På reservationsdagen trækkes et tilfældigt nummer. Dette nummer afgør, hvilken plads du har i køen til reservation af hest/pony. Nummeret må ikke byttes med en anden rytter. 

  Hvis ikke du har mulighed for at dukke op på den annoncerede dato, vil reservationssedler efterfølgende blive hængt op i rideskolestalden, og du har herpå mulighed for at reservere de ledige heste, efter aftale med din ridelærer.

  Hvis du reserverer en hest/pony, og du ikke melder til på den, vil du blive udelukket fra de 2 følgende stævner.

 • Du skal være medlem af SIV

  For at deltage til rideskolestævner, er det påkrævet at du er medlem af SIV. Medlemskabet koster 150 kr. årligt.

  Medlemskabet købes online på www.sivklub.dk, har du ikke dankort (el.lign) kan du sende en mail til bogholdersiv@outlook.com og aftale anden betalingsmetode.

 • Tilmeld dig via DRF GO

  • Oprettelse af rytterprofil (Når denne profil er oprettet 1 gang, gælder den for alle stævner). For at oprette en rytterprofil, gå ind på http://go.rideforbund.dk. Vi har lavet en videobeskrivelse, der viser dig hvordan du let opretter en profil https://youtu.be/uITpjGkjquE
  • Oprettelse af rideskole hest, på din rytterprofil. (Når hesten er oprettet, forbliver den der). For at oprette en hest, skal du være logget ind på din rytterprofil. Vi har lavet en videobeskrivelse, der viser dig hvordan du let tilføjer en hest https://youtu.be/93t26H10Z_o. Hestens ID nummer, vil blive oplyst af stævneudvalget eller find det i listen herunder.;
  • Tilmelding til selve stævnet. HUSK MAX. 1 KLASSE PER. RYTTER… For at tilmelde sig stævnet, skal du igen være logget ind på din rytterprofil. Se vores videobeskrivelse, for hjælp til hvordan du tilmelder dig stævnet https://www.youtube.com/watch?v=99ZoP6nUBNI&feature=youtu.be. Tilmeldingsfrist vil være at finde på stævnets proportioner på DRF GO. Efter den angivne dato vil tilmelding via DRF GO være lukket. Ved tilmeldingen tager DRF GO et gebyr på 30 kr. En fordel kan være, at man ved tilmelding slår sig sammen med sine nærmeste rideskolevenner. Da man har mulighed for under sin oprettelse, at tilføje flere ryttere under samme bestilling. Og man vil herved kun skulle betale ét tilmeldeldingsgebyr a 30 kr.

  Startlister vil efterfølgende kunne ses på https://online.equipe.com/. De vil blive delt på facebook gruppen ”Vallensbæk rideskole er det bedste sted”, samt hængt op på stalddøren ind til rideskolestalden.

Sidst opdateret 10.03.2020