You are here

Kunne du tænke dig at arbejde på Vallensbæk Ridecenter?

Kunne du tænke dig at hjælpe os med at passe hestene på Vallensbæk Ridecenter, så er det måske lige dig, vi står og mangler.

Vallensbæk Ridecenter er et af de største ridecentre i Danmark! Det får du nu muligheden for at være en del af. Vi søger nogle friske afløsere i stalden, som kan varetage pasningen af nogle af hestene på Vallensbæk Ridecenter.

Vallensbæk Ridecenter er et moderne ridecenter med plads til 104 heste og ponyer. Der er to ridehuse på 20*60m, det ene med tilskuerpladser. Der er en stor nyanlagt udendørs ridebane, som kan rumme adskillige dressurbaner og springbaner.

På Vallensbæk Ridecenter er der også en velfungerende rideskole. Der er tilknyttet en leder og nogle undervisere på rideskolen. Sportsrideklubben Vallensbæk holder til på Vallensbæk Ridecenter og der er et godt samarbejde mellem klub og ridecenter. Vi afholder arrangementer på alle niveauer, lige fra elevstævner og ridelejre til distrikts- og landstævner i både spring og dressur. Derudover har vi et godt samarbejde med forskellige foreninger, blandt andet Dansk Varmblod omkring afholdelse af arrangementer.

Dine arbejdsopgaver

Vi mangler nogle dygtige staldpassere, der har den faglige ballast og interesse i, at hestene bliver passet optimalt. Vi har brug for afløsere, som kan komme, når der er ferie og sygdom. Du vil sammen med det faste personale skulle passe hestene, som var det dine egne. Det betyder, at du fodrer, muger ud og lukker ud og ind fra fold. Det er vigtigt for os, at du tegner Vallensbæk Ridecenter udadtil som et seriøst og professionelt ridecenter med høje ambitioner.

Vi tænker, at du har et bredt kendskab til pasning af heste og har brug for at tjene lidt ved siden af dit studie. Det er bestemt ingen hindring, hvis du har haft et tilsvarende job tidligere, men det er ikke et krav.

Vi forestiller os at du:

  • Brænder for at passe heste og udviser stort engagement
  • Er mødestabil, loyal og fleksibel
  • Har et godt og vindende humør

Vi tilbyder:

  • Et spændende job med mange muligheder
  • En unik mulighed for at komme til et af landets største ridecentre med gode faciliteter
  • Løn efter kvalifikationer

Sådan søger du:

Hvis ovenstående har fanget din interesse, så send os din ansøgning, CV samt relevante udtalelser til pcs@vallensbaek.dk hurtigst muligt. Alle ansøgninger vil blive behandlet løbende og fortroligt. Ved evt. spørgsmål kan du kontakte leder af Vallensbæk Ridecenter, Per Chr. Springborg tlf. 20188617. Der vil blive afholdt løbende samtaler.

Kontakt

Sidst opdateret 10.03.2020